Strikkeåret 2015

Jeg starter denne nye blog – eller den fornyede blog må jeg nok må hellere kalde den – med et tilbageblik på 2015

Set fra et strikkesynspunkt, så var 2015 ikke et begivenhedsrigt år. På grund af ankomsten af søn nr. 2 inden for 20 måneder og flytning i nyt hus kun en måned efter fødslen, så blev strik og al form for krea sat på pause. Jeg udnyttede dog hvert lille øjeblik til at gribe pindene, men de øjeblikke var få og korte, så mange af tingene er stadig på pindene. Dog blev nogle ting færdige, men det var ikke meget i forhold til, hvor meget jeg plejer at nå strikket i løbet af et år.

Jeg håber, at jeg i år får tid og mulighed for at strikke noget mere. Jer, der følger med på Instagram, har nok lagt mærke til, at jeg er igang med et større projekt af en sweater til min lillesøster. Jeg skulle på et 2-dages kursus i en lille og afsides landsby, og de to dage uden mand og børn blev fuldt udnyttet til at strikke på sweateren 🙂 Men siden kurset er der ikke blevet strikket så meget. Ellers står der en eller to trøjer eller sweatre til mig selv på ønskelisten i år 🙂

Nedenfor kan I se nogle billeder af det, som jeg fik lavet færdig og af nogle af de ting, som stadig er på pindene. Andre blev aldrig til mere end en strikkeprøve 🙂

Bindiprøvi til dreingjatroyggjuBindiprøvi til vøttirHarlekintroyggjaBrølapa til JDBeiggjatroyggjaBarsilssettBeiggjasettbuksur til HOVøttir til HOTroyggja til NóahKjóli til BinuBabyteppivøttir til systiVøttirbulald til MaikenBulaldir við butterflyGrýtulapparSuttustropparHúgva til Jónas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s