Dragt – første strikkeprojekt i 2016

Den 1. marts startede mindstemanden i vuggestue, og som den strikkegale mamma jeg er, så skulle han selvfølgelig have noget nyt strikket i den anledning. Det blev til en stripet dragt, som jeg har strikket med inspiration fra Nøstebarns opskrift, som hedder “Stripedress”. Da strikkefastheden ikke passede helt, så omregnede jeg opskriften, og jeg lavede også andre ændringer, fordi jeg ikke altid var enig med opskriften 😉

Dragten har jeg strikket med lysegrå 2-trådet Snældan-garn, mørkegrå (gammelt) Navia-garn og turkis Kauni. Knapperne fandt jeg i min (alt for store!) knappesamling.

IMG_1888 IMG_1895 IMG_1896 IMG_1900

Som I kan se, så er der strikket en kile ind bagpå, så der er godt plads til bleen 🙂 Den er strikket med vendestrik-teknikken. Jeg lavede bærestykket lidt kortere end opskriften sagde, fordi jeg syntes, at den var høj nok. Jeg skulle måske hellere have strikket lidt længere, fordi min store dreng på 11 måneder passede den akkurat, selv om jeg har strikket en størrelse 2 år!

Dragten er rigtig dejlig blød og varm, og den er også nem at klæde ham i og af. Så jeg er ret godt tilfreds 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s